Tule testaamaan O Jogo Bonito -futsalia!

Tule mukaan kokeilemaan uutta lajia! O Jogo Bonito -futsal aina perjantaisin Hirvensalmen Elomaan koulun salissa! Mikkelin Pallo-Kissojen Ozeias “Ossi” Graciano tulee vetämään brasilialaista O Jogo Bonitoa Elomaan koulun liikuntasaliin aina perjantaisin klo 15-16. Koronarajoitusten vuoksi mukaan mahtuu korkeintaan 10 innokasta 1-6 -luokkalaista liikkujaa, ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajalle. Laji sopii kaikentasoisille liikkujille.

O Jogo Bonito on brasilialainen nimitys iloisuuden, yhteisöllisyyden, musiikin, rytmin ja taiteen yhdistävälle jalkapallolle. Hirvensalmen O Jogo Bonito -ryhmä on osa Mikkelin Pallo-Kissojen O Jogo Bonito -hanketta (Etelä-Savon Ely-keskuksen rahoittama hanke). Ryhmään osallistuminen on ilmaista, eikä sinun tarvitse olla HiU:n jäsen.

Tervetuloa! Lue lisää: https://www.mikkelinpallokissat.fi/joukkueet/ojogobonito/

%d bloggaajaa tykkää tästä: