Hirvensalmen pyörärastit alkavat 15.5.

Pyörärastit on tarkoitettu kaikille Hirvensalmen kuntalaisille ja Hirvensalmella matkaileville. Rasteja voi hakea 15.5.-30.9. välisenä aikana. Rasteja on yhteensä 16 kpl. Pääpalkintona arvonnassa on 500 euroa arvoiset lahjakortit Kärkipyörän myymälään niin aikuisten kuin lasten/nuorten sarjassa. Pääpalkinnon arvontaan osallistuu kaikki vähintään 10 eri rastia hakeneet aikuiset pyöräilijät ja vähintään 6 rastia hakeneet lapset/nuoret. Kaikki osallistuneet osallistuvat myös tuote- ja lahjakorttipalkintojen arvontaan.

Rastilappu on palautettava 30.9. mennessä Hirvensalmen kunnanviraston postilaatikkoon (Keskustie 2). Palkinnot arvotaan lokakuun aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sekä voittajat julkaistaan Hirvensalmen Urheilijoiden Facebookissa ja mahdollisesti myös Hirvensalmelainen-lehdessä. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Rastilomakkeita saa paikallisista kahviloista ja rastipaikoilta rastilaatikoista.

Lue tarkemmat ohjeet pdf-tiedostosta:

Lataa tästä rastilappu:

Täältä löydät tarkat rastipisteet!

%d bloggaajaa tykkää tästä: