HiU on valittu Osuuskauppa Suur- Savon vuoden 2024 Kannustajiin

Ohjeet:

Kannustajaksi voi ilmoittautua 1.1.2024 alkaen osoitteessa s-kayttajatili.fi. Valitse sivustolta “Kirjaudu” ja kirjaudu S-käyttäjätilillesi annettujen ohjeiden mukaan. Jos sinulla ei ole vielä S-käyttäjätiliä, valitse “Luo käyttäjätili” ja toimi annettujen ohjeiden mukaan. Kirjauduttuasi S-käyttäjätilille, valitse Asiakasomistajuus -välilehti ja sieltä Kannustajat. Kannustajat -osiosta löydät vuoden 2024 Kannustajiin valitut yhdistykset ja voit liittyä haluamasi yhdistyksen kannustajaksi.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon Asiakaspalvelupisteissä Prisma Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa sekä S-Pankkipisteessä Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä sekä S-Mobiilissa 1. Kirjaudu S-mobiiliin 2. Valitse Minä > Omat tiedot 3. Valitse kohdan Asiakasomistajuus alta vaihtoehto Kannustajat 4. Valitse tuettavien harrastustoimijoiden listasta yksi, jolle Osuuskauppa Suur-Savon maksamaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortista ja alkaa numerosarjalla 0524. Seuramme kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan normaalisti oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki yhdistyksellemme.

Nyt siis kannattaa ryhtyä kannustajaksi ja olla näin tukemassa Hirvensalmen Urheilijoiden toimintaa!