Hirvensalmen pyörärastit alkavat pe 27.5.2023

Pyörärastit on tarkoitettu kaikille Hirvensalmen kuntalaisille ja Hirvensalmella matkaileville. Rasteja voi kiertää 27.5.-30.9.2023 välisenä aikana. Rasteja on yhteensä 13 kpl. Palkinnot arvotaan niin aikuisten kuin lasten/nuorten sarjassa. Arvontaan osallistuu kaikki vähintään 10 eri rastia hakeneet aikuiset pyöräilijät ja vähintään 6 rastia hakeneet lapset/nuoret.

Rastilappu on palautettava 30.9. mennessä Hirvensalmen kunnanviraston postilaatikkoon tai neuvontaan (Keskustie 2). Palkinnot arvotaan lokakuun aikana. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, sekä voittajat julkaistaan Hirvensalmen Urheilijoiden Facebookissa ja mahdollisesti myös Hirvensalmelainen-lehdessä. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Rastilomakkeita saa Rantamakasiinilta ja Puulan Aitasta ja rastipaikoilta rastilaatikoista.

Lue tarkemmat ohjeet pdf-tiedostosta:

Lataa tästä rastilappu:

%d bloggaajaa tykkää tästä: