Kuntoportaiden avajaisia vietettiin ti 21.6.

Hirvensalmen uusien kuntoportaiden avajaisia vietettiin tiistaina 21.6.2022 klo 17 alkaen Ukkomäessä. Paikalle oli saapunut noin 70 kuntalaista ja vapaa-ajan asukasta. Alussa Hirvensalmen Urheilijoiden puheenjohtaja Anu Palhomaa avasi tilaisuuden ja kertoi hieman porrashankkeesta ja sen etenemisestä sekä kiitti kaikkia hankkeeseen osallistuneita yrityksiä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä unohtamatta Hirvensalmen kuntaa ja Veej’jakaja Leaderiä.

Hirvensalmen kuntoportaat avasi kunnanjohtaja Seppo Ruhanen ja hän piti tilaisuudessa myös kannustavan avajaispuheen, jossa kiitti Hirvensalmen Urheilijoita rohkeasta projektin toteuttamisesta. Seppo Ruhanen leikkasi avajaisnauhan yhdessä Anu Palhomaan, Kati Saltiolan ja Teemu Saltiolan kanssa.

Kuntalaiset ja vapaa-ajan asukkaat pääsivät heti avajaispuheen jälkeen testaamaan upouusia kuntoportaita!

Avajaisten jälkeen nautittiin avajaiskahvit Puulan Aitan mustikkapiirakan kera urheilukentällä, ja tuore jääkiekon maailmanmestari ja Hirvensalmen vapaa-ajan asukas Jere Sallinen jakoi nimmareita ihailijoille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: