Liity sinäkin Kannustajaksi!

TUE SEURAMME LASTEN LIIKUNTAHARRASTUSTA ILMAISEKSI!

Liity Sinäkin seuramme kannustajaksi!

Osuuskauppa Suur-Savo on valinnut seuramme vuoden 2022 Kannustajiin, jonka kautta jaetaan tukea lasten- ja nuorten liikunta-sekä urheiluseuroille. Sinäkin voit tukea seuramme toimintaa liittymällä seuramme kannustajaksi!

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 40 000 euroa tukea vuodelle 2022 Kannustajiin valittujen lasten- ja nuorten liikunta- sekä urheiluseurojen kesken. Tuki valituille seuroille määräytyy kunkin seuran kannustajiksi ilmoittautuneiden saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2022.

Näin voit liittyä Kannustajaksi:

  1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle www.s-kanava.fi/kirjaudu. Voit kirjautua Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankin kautta.
  2. Omalle S-kanavalle kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, klikkaa kohtaa: Luo S-tunnus ja toimi ohjeiden mukaisesti.
  3. Valitse sivuvalikosta Osallistu ja vaikuta.
  4. Valitse sivuvalikon vaihtoehdoista Liity Kannustajaksi.
  5. Valitse tuettavien yhteisöjen/seurojen listasta Hirvensalmen urheilijat ry., jolle Osuuskauppa Suur-Savon maksamaa tukea haluat Kannustajana kasvattaa.
  6. Klikkaa lopuksi ”Päivitä tiedot” -painiketta.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Hirvensalmen S-marketissa (kysy lisätietoa kassalta) ja Osuuskauppa Suur-Savon Asiakaspalvelupisteessä,
joita ovat Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Prisma sekä S-Pankkipiste
Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortin takaosasta ja alkaa numerosarjalla 0524.

Seuramme kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan normaalisti oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista. Kannustajien kautta maksettava summa on Osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme. Mitä enemmän seurallamme on kannustajia ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seurallemme maksettava tukisumma.

Nyt siis kannattaa ryhtyä kannustajaksi ja olla näin tukemassa seuramme toimintaa!

Lisätietoja: Anu Palhomaa, anu.palhomaa@gmail.com tai p. 050 574 7651

%d bloggaajaa tykkää tästä: