HiU:n lasten ja nuorten yleisurheilukoulu käynnistyy ti 22.6.

Lasten ja nuorten (2005-2010 syntyneiden) yleisurheilukoulu käynnistyy Hirvensalmen urheilukentällä tiistaina 22.6.2021 klo 17:00-18:00. Halutessaan myös nuoremmat voivat osallistua yleisurheilukouluun, jos he pärjäävät isompien mukana.

Yleisurheilukoulussa tutustutaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeihin. Urheilukoulua vetää hirvensalmelainen ja Kajaanista lähtöisin oleva SM-tason pikajuoksija Annika Haverinen. Annika kilpailee tälläkin hetkellä Kajaanin Kipinän riveissä pikamatkoilla (100m ja 200m) ja hänellä on vahva kokemus varsinkin juoksulajeista, mutta myös muista yleisurheilulajeista, kuten esimerkiksi pituushypystä ja korkeushypystä.

Yleisurheilukoulu kestää koko kesän ajan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin. Osallistumismaksu on 20 euroa + Hirvensalmen Urheilijoiden jäsenmaksu (ellet jo kuulu seuraan). HiU:n jäsenmaksu on 12€/hlö tai 25€/perhejäsenmaksu. Jäseneksi voi liittyä HiU:n nettisivujen etusivulta. Jos et halua liittyä jäseneksi, osallistumismaksu kesän ajalta on 35 euroa.

Ilmoittaudu yleisurheilukouluun 21.6. mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä:
hirvensalmenurheilijat@gmail.com tai 044 2544 171. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan huoltajan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä lapsen/nuoren nimen, puhelinnumeron ja syntymävuoden. Ilmoitathan myös, onko lapsi/nuori HiU:n jäsen vai ei, ja haluaako liittyä jäseneksi. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5 kpl.

%d bloggaajaa tykkää tästä: