Blog

Tiistain 9.8. laji-illassa taiteltiin kuntoportaissa barren tahtiin

Hirvensalmen Urheilijoiden kesäkausi alkaa pikkuhiljaa lähestymään loppuaan. Viimeinen kesän laji-ilta vietettiin tiistaina 9.8. kuntoportailla ja lajina oli porras-barre. Mielenkiintoista lajia oli testaamassa Anu-ohjaajan innostamana 9 reipasta kuntoilijaa. Kesän viimeiset kaikille avoimet ja ilmaiset seurakisat järjestetään tiistaina 30.8. klo 18. Ilmoittautuminen alkaa urheilukentällä klo 17:30. Tervetuloa kaikki mukaan!

Tiistain 9.8. laji-illassa porras-barre

Tervetuloa kokeilemaan barreharjoittelua uusille kuntoportaille! Barre on kehon syviä lihaksia aktivoivaa harjoittelua, sekä tehokas treeni alaraajojen lihaksille. Tiistain tunti sopii kaikenkuntoisille, tunnilla ei tulla hypitä, teemme harjoitteita rauhassa omalla porrasaskelmalla.  Tervetuloa kaikki mukaan!

Ti 2.8. laji-illassa vuorossa pelejä ja leikkejä

Tervetuloa viettämään mukavaa ja rentoa kesäiltaa ensi tiistaina 2.8. klo 18 vaikka koko perheellä tai kaveriporukalla erilaisten pihapelien ja -leikkien parissa Hirvensalmen Urheilijoiden Anu Palhomaan johdolla. Kaiken ikäisille ja -kuntoisille tarkoitettuun laji-iltaan ilmoittautuminen urheilukentällä klo 17:45. HiU:n laji-illat ovat avoimia kaikille (ei tarvitse olla HiU:n jäsen). Perhemaksu 5€ (2 aikuista, 2 lasta) ja yksilömaksu 2€Jatka lukemista ”Ti 2.8. laji-illassa vuorossa pelejä ja leikkejä”

Tiistain 26.7. yu-kisojen tulokset ja kuvia

Tiistai-illan kisoissa ei säästytty pieneltä sateelta, mutta itse suoritusten aikana sää kuitenkin oli hyvä ja kisat saatiin pidettyä kesäisissä, joskin pilvisissä tunnelmissa. Lajeina oli alle 7-vuotiailla juoksut, pallonheitot ja turbokeihäänheitto, 8-9 -vuotiailla juoksut, kuulantyöntö ja turbokeihäänheitto sekä 10-13 -vuotiailla juoksut, kuulantyöntö ja keihäänheitto. Lisäksi aikuisten sarjassa kisailtiin keihäänheitossa. Yhteensä kilpailijoita oli mukana 25. Alla kisojenJatka lukemista ”Tiistain 26.7. yu-kisojen tulokset ja kuvia”

Tunnelmia Hippo-kisoista 19.7.

Kisailtana aurinko paistoi ja oli lämmin, kunnes juuri ennen kisojen alkua tuli ukkoskuuro ja alkoi sataa. Aloitimme kisat, mutta kuitenkin jouduimme miettimään, jatkammeko kisoja sateessa. Pienimpien juoksun jälkeen teimme ratkaisun, että pidämme tauon ja lapset saivat ottaa munkit ja mehut. Jokainen sai tehdä ratkaisun jääkö odottamaan kisojen jatkoa vai lähteekö kotiin. Palkinnot jaoimme kaikille ennenJatka lukemista ”Tunnelmia Hippo-kisoista 19.7.”

Seurakisat ti 26.7.

Tervetuloa tiistaina 26.7. seurakisoihin klo 18:00 Hirvensalmen urheilukentälle. Imoittautuminen alkaa klo 17:30. Ei ilmoittautumismaksua. Sarjat:– 1-7 v. lajeina juoksu, pallonheitto ja turbokeihäs– 8-9 v. lajeina juoksu, kuulantyöntö ja turbokeihäs– 10-13 v. lajeina juoksu, kuulantyöntö ja keihäs– Mukana kisoissa myös aikuisille keihäänheitto

Hippo-kisat ti 19.7.2022

Tervetuloa kaikki mukaan HiU:n ja Osuuspankki Suur-Savon yhdessä järjestämiin Hippo-kisoihin tiistaina 19.7.2022 klo 18:00 Hirvensalmen urheilukentälle. Sarjat: T/P3 (vuonna 2019-2021 syntyneet) 20m ja pallo T/P5 (vuonna 2017 ja 2018 syntyneet) 40m ja pallo T/P7 (vuonna 2015 ja 2016 syntyneet) 40m ja pallo T/P9 (vuonna 2013 ja 2014 syntyneet) 40m ja kuula T/P11 ( vuonna 2011Jatka lukemista ”Hippo-kisat ti 19.7.2022”

Tule mukaan HiU:n juoksuviikonloppuun la-su 16.-17.7.

Juoksuviikonlopun vetäjänä toimii kestävyysmatkojen moninkertainen SM-kultamitalisti ja porrasjuoksun maailmancupin kakkonen Laura Manninen. Lauran vinkeillä saat helppoutta peruslenkkeilyyn. Juoksuviikonloppu on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille juoksusta kiinnostuneille ja se on maksuton. Vapaaehtoisella maksulla voit halutessasi tukea HiU:n toimintaa. Kokoontuminen lauantaina klo 10:00 Hirvensalmen urheilukentällä. Ei ennakkoilmoittautumista. Juoksuviikonloppu sisältää noin tunnin mittaiset yhteistreenit molempina päivinä. Ensimmäisenä päivänä harjoitellaanJatka lukemista ”Tule mukaan HiU:n juoksuviikonloppuun la-su 16.-17.7.”

Kuntoporrastreenien laji-ilta ti 12.7.2022

Tervetuloa tiistaina 12.7. kuntoporras-laji-iltaan testaamaan ja oppimaan uusia vinkkejä kuntoporrastreeneistä Hirvensalmen Urheilijoiden Annika Haverisen johdolla. Kaiken ikäisille ja -kuntoisille tarkoitettuun kuntoporrastreeni-laji-iltaan ilmoittautuminen Hirvensalmen kuntoportaiden juurella klo 17:45. Perhemaksu 5€ (2 aikuista, 2 lasta) ja yksilömaksu 2€ (käteinen/pankkikortti).

Heittolajien laji-ilta ti 5.7.2022

Tervetuloa tiistaina 5.7. heittolajien laji-iltaan testaamaan ja treenaamaan moukarin-, kiekon- ja keihäänheittoa Hirvensalmen Urheilijoiden Inka Hasasen johdolla. Kaiken ikäisille ja -kuntoisille tarkoitettuun heittolajit-laji-iltaan ilmoittautuminen Hirvensalmen urheilukentällä klo 17:45. Perhemaksu 5€ (2 aikuista, 2 lasta) ja yksilömaksu 2€ (käteinen/pankkikortti).

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: